Save the date - Gratis online V&VN Verenigingsbijeenkomst

  • 12 april 2023
  • Webinar
  • V&VN Algemeen

Na een bijzonder mooie V&VN Verenigingsbijeenkomst in het najaar van 2022, waarin we aan de slag gingen met het thema een leven lang ontwikkelen, ontvingen we veel enthousiaste reacties. De fysieke bijeenkomst met gevarieerde inhoudelijk verhalen droeg positief bij aan het 'echt' ontmoeten van elkaar. Er werd verkend, ontdekt, informatie en kennis gebracht en opgehaald en er werd genetwerkt. Er was een gevoel van betrokkenheid en samenhorigheid: we are in this together!

Uit de evaluatie kwam naar voor dat veel deelnemers op een volgende bijeenkomst graag meer (verdiepende) informatie willen over verschillende sessieonderwerpen. Achter de schermen zijn we druk bezig om te kijken of we hier gehoor aan kunnen geven. 

Praktische informatie

Datum: woensdag 12 april 2023
Tijd: 13:00-16:30 uur
Plaats: digitaal symposium

Kosten

Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor leden van V&VN.

Accreditatie

Wordt aangevraagd in het Kwaliteitsregister V&V.  

Wij zijn op dit moment al bezig met het invullen van een mooi programma. Wil je deze straks samen met de aanmeldlink ontvangen in je mailbox? Geef dan je emailadres op via onderstaande button.

Meer informatie ontvangen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!