Regioavond Zuid-Oost IBD voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

  • 29 juni 2021
  • Bijeenkomst
  • Maag Darm Lever

Namens V&VN Maag Darm Lever – NIBD nodigen wij jullie graag uit voor een regiobijeenkomst, welke  plaatsvindt op dinsdag 29 juni 2021. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom COVID is voor deze bijeenkomst gekozen om deze in de vorm van een webinar uit te voeren.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle verpleegkundigen (- specialisten) regio Zuid-Oost, die IBD als aandachtsgebied hebben. Er is een maximum 30 personen. Andere geïnteresseerden binnen dit vakgebied, of uit andere regio’s zijn welkom, maar mensen uit regio Zuid-Oost met IBD aandachtsgebied hebben voorrang.

Programma en sprekers

 18.30 uur           Inleiding door voorzitters: Jeroen van Eerdewijk en Denise Bogaert, Verpleegkundig Specialisten ETZ Tilburg
18.35 uur            Biosimilars: Is er verschil? -Presentatie Mark Jansen, Ziekenhuisapotheker
19.05 uur            Pauze
19.15 uur            Fistels bij Crohn -Presentatie David Zimmerman, Chirurg


Praktische informatie
wanneer: 29 juni 2021
Tijd: 18.30-20:00 uur
Waar: Online
Prijs: Leden van V&VN MDL 0 euro, basis-leden 25 euro, niet-leden 50 euro.

Accreditatie en terugkijken
Er wordt accreditatie aangevraagd voor het Kwaliteitsregister V&V en het Verpleegkundig Specialisten Register. Voor het terugkijken kun je geen accreditatiepunten krijgen. Accreditatie is alleen voor de deelnemers die live aanwezig zijn. 

Aanmelden
MDL Logo

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!