EBP voor Iedereen: praktische tools voor jouw afdeling of team

  • 20 maart 2023
  • Training/Scholing
  • Wetenschap in Praktijk

Evidence Based Practice (EBP) is een belangrijk middel om de kwaliteit van zorg te verbeteren en actueel te houden. Toch blijkt dat het moeilijk is om de denkwijze en principes levend te houden binnen een team of instelling. Bij omni cura academy (OCA) hebben we allerlei tools bedacht om EBP stapsgewijs te implementeren. In deze workshop leer je de ins en outs van deze tools en ga je samen met andere deelnemers in gesprek welke tools toepasbaar zouden kunnen zijn op jouw afdeling. We bespreken kansen & barrières en vormen aan het eind van de workshop een beknopt actieplan.

Sprekers

Peter Vink geeft training en advies op gebied van evidence based practice. Met een achtergrond als verpleegkundige, klinisch epidemioloog en stafadviseur kwaliteit weet hij de vertaling te maken van de praktijk naar wetenschap naar implementatie (en terug!). Met omni cura academy probeert hij de soms taaie theorie weer leuk en interessant te maken voor brede doelgroepen in de zorg.

 

Praktische informatie

Datum: Maandag 20 maart 2023
Tijd: 19:00-21:00 uur
Locatie: Online via MS Teams

Kosten

- Gratis voor leden van V&VN Wetenschap in Praktijk
- €10,00 voor overige V&VN-leden
- €20,00 voor niet-leden
- €5,00  voor fulltime-studenten

Accreditatie

wordt aangevraagd in het Kwaliteitsregister V&V.

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!