Congres Zeggenschap in de Zorg

  • 19 juni 2023
  • Congres/Symposium
  • Alle afdelingen
  • Utrecht
Congreszeggenschapindezorg

Op maandag 19 juni vindt het congres Zeggenschap in de Zorg plaats, georganiseerd door het Landelijk Actieplan Zeggenschap. Een dag vol interactieve workshops, inspirerende lezingen, ruimte om te netwerken, van elkaar te leren en de dialoog aan te gaan. Een dag waarop we zorgprofessionals, teams, leidinggevenden en bestuurders kennis laten maken met alles wat bij zeggenschap komt kijken. Want het versterken van zeggenschap kun je niet alleen!  

Nodig je collega’s, leidinggevende en bestuurder uit; stuur ze de congresflyer

Zeggenschap versterken lijkt soms een onmogelijke opgave, maar gelukkig zijn er zeker wel acties die je kunt ondernemen. Ben jij benieuwd wat je in jouw organisatie (nog meer) kan doen? Op deze dag nemen we je via lezingen, interactieve workshops mee in de concrete interventies die je kunt inzetten om de zeggenschap van zorgprofessionals in jouw organisatie te versterken.  

En dat allemaal op een van de leukste locaties in Utrecht, in een gezellige festivalsfeer, met theater, een informatiemarkt en lekkere hapjes en drankjes. Na afloop ga je naar huis met inspiratie en tips waarmee je direct binnen jouw organisatie een (vervolg)stap kan zetten om zeggenschap te versterken. Bekijk het hele programma.

Praktische informatie 

  • Locatie: de Fabrique in Utrecht 
  • Datum/tijd: maandag 19 juni 2023 van 08.45 tot 17.30 uur.   
  • Voor wie: Verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, begeleiders en bestuurders, managers en hr-medewerkers van zorgorganisaties.  
  • Accreditatie is aangevraagd bij het kwaliteitsregister V&V en bij het Verpleegkundig Specialisten Register. 

Vroegboekkorting t/m 26 mei 

Wil je hierbij zijn, meld je dan aan voor het congres. Bestel je je ticket uiterlijk 26 mei 2023, dan ontvang je een vroegboekkorting en betaal je voor je ticket 75 euro (normale prijs is 100 euro per persoon).

Inschrijven

Na inschrijving krijg je toegang tot de event-app. Hierin stel je zelf je persoonlijke programma samen en leg je eenvoudig contact met andere deelnemers en sprekers.  

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@actieplanzeggenschap.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!