Bijeenkomsten 'Werken in de gehandicaptenzorg'

 • 14 april 2020
 • Bijeenkomst
 • V&VN Algemeen
 • Zuid-Holland

Wat is volgens jou nodig om de gehandicaptenzorg nog aantrekkelijker te maken om in te werken? Ben je tevreden over de omstandigheden waaronder je werkt? Is de samenstelling van je team goed genoeg? Heb je voldoende reflectiemogelijkheden binnen je werk? Over deze en andere vragen willen we met je in gesprek. Wil je hierover meepraten? Meld je dan aan voor een van de drie bijeenkomsten 'Werken in de gehandicaptenzorg'.

Wanneer?

 • 14 april bij Middin in Rijswijk (bij Den Haag)
 • 22 juni bij De Broeders Kempenhaege in Heeze (bij Eindhoven)
 • 17 september bij Van Boeijen in Meppel

  Waarover praten we?

  Jij bepaalt de agenda, maar over deze drie onderwerpen willen we het zeker hebben:
  Hoe krijg ik meer reflectietijd, hoe houd ik voldoende tijd voor reflectie bij hoge werkdruk, en wat kan ik doen aan vermindering van de werkdruk? Wat heb ik nodig om optimaal samen te werken in mijn team, wat is de beste samenstelling van een team (zodat het goed past bij de zorgbehoefte van de groep bewoners/cliënten)? Wat versta ik onder goed werkgeverschap, wat heb ik nodig om goed mijn werk te kunnen (blijven) doen?

Wij willen graag weten wat jij hiervan vindt en welke ideeën jij hierover hebt. Want jouw antwoorden helpen bij het vinden van oplossingen die passen bij de gehandicaptenzorg. Daarom willen we met zoveel mogelijk (zorg)medewerkers in gesprek: man/vrouw, afkomstig uit grote en kleine organisaties, diverse leeftijdscategorieën, etc.

Programma

12.30 uur: inloop met lunch
13.00 uur: welkom en inleiding bijeenkomst
13.10 uur: gespreksrondes
15.10 uur: plenaire terugkoppeling
16.00 uur: netwerktijd met een drankje (tot 17.00 uur)

Meld je aan

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.