BENN scholing

  • 9 mei 2023
  • Bijeenkomst
  • Dialyse & Nefrologie
  • Utrecht

Op 9 mei a.s. vindt de 2e BENN scholing van dit jaar plaats, dit keer fysiek in Utrecht. BENN staat voor Bijscholingsprogramma Expert Nurse Nefrologie.

BENN is een bijscholingsprogramma voor alle verpleegkundigen die betrokken zijn bij de zorg voor patiënten met chronische nierschade. Het programma wordt ontwikkeld voor dialyse- en nefrologieverpleegkundigen en is ook toegankelijk voor dialyse- assistenten en verpleegkundig specialisten.

Deelname is in eerste instantie alleen voor leden van V&VN Dialyse en Nefrologie. Indien er na 19 april nog plaatsen beschikbaar zijn kunnen ook niet leden zich inschrijven.

Programma
De ochtend; Myrna Seekles zal het onderwerp werkgeluk centraal stellen en alle aanwezigen op een positieve manier prikkelen en inspireren. Wat is werkgeluk eigenlijk? Welke elementen zijn belangrijk voor werkgeluk? Waar ligt onze invloed om ons werkgeluk te vergroten? Hoe werkt ons brein en hoe kun je hier beter mee samenwerken? Hoe ga je van werkdruk naar werkgeluk?

De middag staat in het teken van leefstijl. Definitieve invulling volgt nog.

Praktische informatie
Datum: 9 mei 2023
Tijd: 9:00 - 16:30 uur
Locatie: V&VN, Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht (let op: wordt niet online aangeboden!)

Kosten
Afdelingsleden V&VN Dialyse & Nefrologie 55 euro
Basisleden V&VN 80 euro
Niet-leden 110 euro 

Accreditatie
Wordt aangevraagd in het Kwaliteitsregister V&V.

Meld je aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!