Bestuur Wondexpertise

Het huidige bestuur bestaat uit 8 bestuursleden.
5 x per jaar is er een bestuursvergadering.
1x per jaar een ledenvergadering.

De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van drie jaar. De voorzitter wordt gekozen door de bestuursleden. Wij vinden het heel inspirerend en zijn trots deel uit te mogen maken van het bestuur van een steeds groter wordende, professionele beroepsvereniging. Dit geeft ons de mogelijkheid samen met vele enthousiaste leden een bijdrage te kunnen leveren aan het voortdurend blijven professionaliseren en positioneren van de zorgprofessionals (verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten) werkzaam binnen de wondzorg.

Hieronder vind je de bestuursleden.

Wondexpertise Yvonne Siebers

Yvonne Siebers, voorzitter

Opleiding: Wondconsulent Zorgacademie Erasmus MC
Functie: Wondconsulent WEC VieCuri medisch centrum voor Noord Limburg
E-mail: yvonnesiebers@gmail.com

Wondexpertise Peter Quataert

Peter Quataert, secretaris/penningmeester

Opleiding: verpleegkundig specialist, MSc en wondconsulent
Functie: Verpleegkundig specialist WEC ZorgSaam
E-mail: quataert@zeelandnet.nl

Marloes

Marloes Deelen

Marloes Deelen: gediplomeerd wondconsulent. Binnen onze organisatie zijn grote veranderingen geweest waardoor wij intern eerst alles op orde hebben gebracht, nu willen wij landelijk meer gaan betekenen in de wondzorg. Ik ben onder andere al betrokken bij de ontwikkeling van de EPA’s en het maken van het wondformulier in HIX (voor de organisaties met standaard content). Hierdoor denk ik dat veel onderwerpen overlap hebben met mijn dagelijkse werkzaamheden. Bestuurservaring heb ik nog niet, echter denk ik van de 4 ervaren bestuurders veel te kunnen leren. Ik hoop dat we samen een nog betere kwaliteit in wondzorg kunnen neerzetten.

Wondexpertise Sandra Janssen

Sandra Janssen

Opleiding: V.S. Wondzorg, MSc Health & Social Care
Functie: MSc Elkerliek ziekenhuis
E-mail: sandrajanssen@upcmail.nl

Marleen Magielse Wondexpertise

Marleen Magielse

Opleiding: Wondconsulent Zorgacademie Erasmus MC, Rotterdam
Functie:Wondconsulent St. Anna Ziekenhuis 
E-mail: M.magielse@st-anna.nl

Almathijssen

Alma Thijssen

Alma Thijssen: Wondverpleegkundige  en VIOS bij het Radboudumc op het RUWEC. 46 jaren jong, getrouwd en moeder van 3 puberende kinderen.

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de eerste lijn als wijk en wondverpleegkundige heb ik vorig jaar de overstap mogen maken naar het Radboud, met de mogelijkheid om daar de MANP te gaan doen. Ik heb transmurale samenwerking altijd als zeer belangrijk ervaren en mag deze nu vanuit de derde lijn mee vorm gaan geven voor (onder andere) de wondzorg in onze regio (Nijmegen). Dit word mijn debuut als bestuurslid en ik kijk er naar uit om mijzelf hierin te ontwikkelen en met de andere leden het verschil te kunnen gaan maken om wondenland te optimaliseren voor alle betrokkenen.

Sandy 1629659610692 (1)

Sandy Uchtmann

Sandy Uchtmann: 34 jaar jong en ruim 15 jaar werkzaam in het Haaglanden Medisch Centrum. Ik ben verpleegkundig specialist en heb vooraf hieraan ook de opleiding tot wondconsulent afgerond. Ik hoop mede hierdoor de verbintenis te brengen in alle verschillende wondfuncties. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Op landelijk niveau heb ik als vertegenwoordiger vanuit de VenVN in enkele werkgroepen geparticipeerd. Daarnaast ben ik lid van de landelijke WCS decubituscommissie. Ik ben trots jullie te mogen vertegenwoordigen en vooral met jullie allen samen verder te bouwen aan de wondzorg in Nederland.

Suzanne

Suzanne Volkerink

Suzanne Volkerink: verpleegkundig specialist bij QualityZorg sinds 2013 en daarvoor vooral in tweede lijn werkzaam geweest op algemene interne, oncologie en intensive care.  Ik woon in Zwolle en ben moeder van een zoon van 14 jaar. Ik ben werkzaam in eerste en anderhalve lijnszorg waarbij ik een aantal dagen wondspreekuren draai bij huisartsenpraktijken in samenwerking met het WEC Isala. Daarnaast zie ik patiënten in regiefunctie en werk ik nauw samen met huisarts en medisch specialist. Ook hebben we samenwerkingen bij WLZ instellingen waarbij we gezamenlijk de wondzorg naar een hoger niveau tillen. Het lijkt mij een mooie uitdaging mijzelf te ontwikkelen binnen de bestuursfunctie en op macroniveau te anticiperen in “wondenland”; ik verheug mij daarom ook op de komende drie jaren!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!