Banner Wondexpertise_rechtenvrij (1)

V&VN Wondexpertise heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de wondzorg in Nederland. Inmiddels is de afdeling uitgegroeid tot een brede en actieve afdeling van V&VN voor verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden die het beleid rond wondzorg in hun organisatie bepalen in nauwe samenwerking met andere disciplines. Door lid te zijn van V&VN Wondexpertise wordt onze daadkracht steeds sterker. Het lidmaatschap van de afdeling Wondexpertise draagt ertoe bij dat je als wondprofessional steeds op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen van het vak door middel van tijdschriften, (internationale) nieuwsbrieven, congresbezoek, netwerkmogelijkheden en de laatste stand van zaken met betrekking tot de professionalisering van je eigen beroep.

Historie

V&VN Wondexpertise is ontstaan vanuit het WCS-Decubitusnetwerk. In 2007 had het Decubitusnetwerk 140 leden en zijn we een afdeling geworden onder de V&VN beroepsvereniging. De officiële naam luidde Verpleging & Verzorging Nederland Decubitus- en Wondconsulenten. Later is de naam veranderd in V&VN Wondexpertise omdat er steeds meer wondprofessionals waren met een andere opleiding die zich niet herkenden in de oude naam. 

V&VN Wondexpertise telt momenteel meer dan 880 leden.

Lid worden

Ook kun je als lid zelf een actieve rol oppakken, bijvoorbeeld door als afgevaardigde vanuit de afdeling mee te werken aan de ontwikkeling van een richtlijn, werkgroep, symposium. Mis de ontwikkelingen in ons boeiende vak niet! Word lid van V&VN Wondexpertise.

Voor V&VN betaal je in 2024 € 85,20; voor de afdeling Wondexpertise betaal je € 21,50. Voor dit bedrag ben je ook ingeschreven in het kwaliteitsregister en het deskundigheidsgebied wondzorg. Ben je lid van meer dan één afdeling of platform? Dan ontvang je 25% korting per afdelingslidmaatschap. 

Als lid van de afdeling Wondexpertise kun je 1x per jaar deelnemen aan een V&VN Wondexpertise minisymposium tegen een gereduceerd tarief.
 

Word lid!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)