Richtlijnen wondzorg

  • 3 juni 2021
  • Nieuwsbericht
  • Wondexpertise
Prot Images

De richtlijn wondzorg van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde wordt herzien. Na een eerste bijeenkomt via zoom met vertegenwoordigers van de diverse afdelingen zal er in november een invitational conference plaatsvinden. Hierna wordt geïnventariseerd welke modules nog geldig zijn en welke modules moeten worden herzien. Hiermee zal een werkgroep aan de slag gaan. Namens V&VN Wondexpertise zit Ellie in de werkgroep. De afdeling verpleegkundig specialisten is vertegenwoordigd in de klankbordgroep.

De kwaliteitstandaard Decubitus zit in de afrondende fase, zodra alle commentaar verwerkt is zullen we deze naar onze leden versturen De richtlijn sinus pilonidalis is in ontwikkeling. Namens V&VN Wondexpertise zit Sandra in deze werkgroep. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!