Gaan we voor gaas of blijven we verbinden?

  • 1 juni 2020
  • Nieuwsbericht
  • Wondexpertise
Gaan We Voor Gaas

Onder de campagnenaam 'Gaan we voor gaas of blijven we verbinden' vraagt Nefemed de komende tijd aandacht voor de beschikbaarheid van wondverzorgingsproducten.

Bij de keuze van een wondverband moeten wondbehandelaars ook kijken naar de wensen en levensstijl van de patiënt. Hoe kan een wondverband ervoor zorgen dat de patiënt kan blijven doen wat hij hiervoor gewend was en aan welke kwaliteiten moet dit wondverband dan voldoen? Bij het beoordelen van wondverzorgingsproducten moet door de wondbehandelaar rekening worden gehouden met zowel de kwaliteit van het product als de toegevoegde waarde voor de gebruikers. Nefemed wil ervoor zorgen dat passende wondverbanden beschikbaar blijven voor patiënten. Daarom is Nefemed de campagne gestart ‘Gaan we voor gaas of blijven we verbinden’. In deze campagne staat de wondbehandelaar centraal. Dat is de reden dat Nefemed aan 10 wondprofessionals heeft gevraagd hun ervaringen te delen in een interview. Deze interviews worden verspreid via LinkedIn, Facebook en vermeld op de website van Nefemed.

Wil jij als wondprofessional weten hoe jou collega’s over wondzorg denken, lees dan hier de interviews.

Esther van Wel-Luijendijk;

Dennis de Bie

Tamara van Breemen-Pasman

Alita Jaspar

Jacques Neyens

Yvonne Siebers

Harm Jaap Smit

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd