Algemene Ledenvergadering 21 maart 2019

  • 21 maart 2019
  • Nieuwsbericht
  • Wondexpertise

Geachte leden, beste collega's,

Op dit moment zijn er meer dan 650 collega’s lid, leden die dagelijks bezig zijn met wondzorg een aantal dat blijft toenemen, iets waar we trots op mogen zijn. Daar waar wij als afdeling een bijdrage kunnen leveren door antwoorden te geven op jullie vragen of door kennis met elkaar te delen laat ons dat aub weten. De afdeling heeft een website die een bron kan zijn van informatie over relevante onderwerpen en na de pilot gaan we ook meedoen met het platform van mijn V&VN zoals besproken tijdens de algemene ledenvergadering.

In de bijlage treft u aan het verslag van de algemene ledenvergadering (Word) van 21 maart jl. en de V&VN Wondexpertise Nieuwsbrief. Hierin kunt u o.a. lezen over de samenstelling van het nieuwe bestuur.
In dit bestuur is nog een vacante plaats voor een nieuw bestuurslid, heb je interesse of wil je meer weten stuur dan een mail.

Bij vragen kunt u natuurlijk steeds contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
Yvonne Siebers
Voorzitter V&VN Wondexpertise

Wondexpertise ALV 2019 1

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!