Webinar Rondom Podotherapeuten: nagelproblemen en chirurgie

  • 3 mei 2021
  • Webinar
  • Wondexpertise

Als zorgverlener krijgt u vaak te maken met voeten en nagelproblematiek. Een ingegroeide nagel, nagelontsteking, schimmelinfecties of een losgelaten teennagel... Hoe ontstaan deze aandoeningen en hoe kunt u hier het beste op reageren? Zeker in de coronatijd is het belangrijk om dit te weten, omdat de juiste behandeling grotere voetproblemen kan voorkomen.

Podotherapeut en nagelspecialist Lotte Haverkorn vertelt u er alles over tijdens het webinar op 3 mei. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de anatomie van de nagel, stadia van ingegroeide nagels, kenmerken van ontstekingen, oorzaken van nagelproblemen en behandeltechnieken. 

Dit webinar is georganiseerd in samenwerking met Flen Health.

Webinar:  nagelproblematiek en chirurgie
Datum:  3 mei
Tijd: 19:00 – 20:30 uur
Webinarlink: Wordt na aanmelding gedeeld
Deelname is gratis

Dit webinar is vooral interessant voor: verpleegkundigen, verzorgenden, chirurgen, huisartsen, praktijkondersteuners en wondverpleegkundigen.

Meld je hier aan.

 

Nagel

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!