Nederlandse Wondexpertisemeeting

  • 8 februari 2023
  • Congres/Symposium
  • Wondexpertise

 

 

 


Verdiep uw wondkennis met NWEM
Op deze site vindt u meer informatie over de eerste Nederlandse Wond Expertise Meetings op 8 en 9 februari 2023. Ook kunt u zich hier direct inschrijven voor deelname. NWEM is een unieke toevoeging aan het bestaande congresaanbod, gericht op verdieping van kennis over wonden, wondgenezing en wondbehandeling. Met sprekers uit de top van de wondzorg in België en Nederland. Over aansprekende onderwerpen, gericht op verrijking van uw vakkennis. En uiteindelijk op wat ons allemaal beweegt:

8 februari - 14:30 - 21:00 - Van der Valk Tilburg
9 februari - 14:30 - 21:00 - Golden Tulip Nijkerk
Entree bedraagt € 25 (ex servicekosten) Opbrengst voor Stiching Vlinderkind
Verdiep uw wondkennis met NWEM

"Een betere wondgenezing voor onze patiënten."

Dit unieke wondevenement wilt u toch niet missen? Schrijf u dus nu in en kies de datum/locatie van uw voorkeur. Voor deelname inclusief diner en drankjes betaalt u slechts € 25 (ex servicekosten). NWEM organiseert dit evenement belangeloos en doneert daarom de volledige opbrengst (zonder kostenaftrek) aan Stichting Vlinderkind.

AANMELDEN

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!