21e Wondcongres Rotterdam

  • 17 juni 2022
  • Congres/Symposium
  • Wondexpertise

21e Wondcongres

“De wonden zijn de wereld nog niet uit”
 Vrijdag 17 juni 2022

World Trade Center, Rotterdam

Nadat er een beroep op uw geduld is gedaan vanwege de verplaatsing van het Wondcongres van december naar juni, kijken wij er enorm naar uit u eindelijk te mogen begroeten in Rotterdam op vrijdag 17 juni. 

We zijn verheugd dat het programma nagenoeg ongewijzigd is. Wij zijn de sprekers dan ook dankbaar dat zij op de nieuwe datum tijd hebben vrijgemaakt om hun presentatie te verzorgen. Daarmee is de kwaliteit van het programma, dat met veel zorg en passie is samengesteld door het organiserend comité, gewaarborgd. Het Wondcongres biedt een gevarieerd en interessant programma met topsprekers die graag hun kennis met u delen en u inspireren.

Het Wondcongres wordt o.a. georganiseerd voor (wond)verpleegkundigen, wondconsulenten, arts(-assistent)en, physician assistants, nurse practitioners en verpleegkundig specialisten.

Mocht u zich nog niet geregistreerd hebben, adviseren wij u hier niet te lang mee te wachten omdat het aantal nog beschikbare plaatsen beperkt is.

Wij kijken ernaar uit u op 17 juni te mogen verwelkomen in Rotterdam.

Het wordt een mooi, inspirerend, leerzaam én gezellig congres!

Meer info: www.wondcongres.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!