Wegens succes geprolongeerd:

  • 21 augustus 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Start nieuw leertraject ‘’Ambassadeur voor de wijk- en dementieverpleegkundige’’

In januari 2021 start het achtste leertraject ‘’Ambassadeur voor de wijkverpleegkundige en dementieverpleegkundige’’. Het traject traint wijkverpleegkundigen & dementieverpleegkundigen om namens de beroepsgroep de visie op het vak te verwoorden, belangen te behartigen, te lobbyen en te onderhandelen. Na het traject zijn ze inzetbaar bij presentaties, debatten, pers, scholingen en politieke bijeenkomsten.

Studie-investering

Het traject duurt elf maanden en bestaat uit zes scholingsbijeenkomsten van acht uur, een bezoek aan VWS en een diner pensant. Per trainingdag is ± twaalf uur nodig voor zelfstudie en praktijkopdrachten en tijdens het traject zijn er 5 coachbijeenkomsten met speciaal daarvoor geselecteerde coaches. De totale studielast bedraagt 140 uur per deelnemer, exclusief reistijd.

Voor wie is het ambassadeurstraject bedoeld?

Kent u of bent u een talentvolle wijkverpleegkundige/ dementieverpleegkundige die:

  • het lef heeft om het hoofd boven het maaiveld uit te steken;
  • de ambitie heeft om leider en rolmodel te zijn;
  • collega’s en aankomend talent wil inspireren;
  • graag leert;
  • tegen een stootje kan;
  • en minimaal twee jaar werkervaring heeft  in de wijk?

Dan nodigen we u uit om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst over het traject en de selectieprocedure.

Informatie en aanmelden

U kunt tot uiterlijk 24 september a.s. potentiële kandidaten aanmelden, door naam en contactgegevens te mailen naar: a.wijkverpleging@venvn.nl .

Dinsdag 29 september van 16.00-18.00 uur is er via Zoom een informatiebijeenkomst. Deelnemers krijgen na aanmelding een link voor deze bijeenkomst toegestuurd

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Rita de Reuver a.wijkverpleging@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!