Webinar Samen Sterk in de Wijk

  • 28 oktober 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
Afbeelding1

Hey wijkverpleegkundige,

Graag nodigen wij je uit voor ons eerste LIVE webinar op donderdag 11 november aanstaande om 16:00-17:30 uur. Deelname is gratis en accreditatiepunten zijn aangevraagd.

Het webinar heeft een bomvol en gevarieerd programma. Er zijn pitches uit de huidige expertkringen, we presenteren de expertkringen 2022. Minke Nieuwboer, lector Wijkverpleging aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen, neemt ons in een inspirerende speech over verpleegkundig leiderschap in de uitdagingen die wijkverpleegkundigen de komende jaren te wachten staan. We staan op feestelijke wijze stil bij de oprichting van de nieuwe afdeling Wijkverpleegkundigen.

En we gaan natuurlijk live volop met elkaar in debat. Let op: er is maar een BEPERKT aantal (digitale) stoelen beschikbaar. Meld je daarom zo snel mogelijk aan! Vol is vol. Meedoen? Meld je hier aan.

Tot ziens op donderdag 11 november!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!