Wat vinden professionals van de samenwerking in de wijkverpleging?

  • 9 juli 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Om goede zorg te kunnen bieden in de wijkverpleging zal er steeds meer toegewerkt worden naar herkenbare en aanspreekbare teams. Hiervoor is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt door de organisaties én professionals die zorg bieden in een bepaalde wijk of regio. Het RIVM wil graag weten wat professionals op dit moment van de samenwerking in de wijkverpleging vinden. Hoe werken zij als professional samen in de wijk? Weten ze elkaar te vinden? Of juist helemaal niet?
 
Om beter zicht te krijgen op de samenwerking in de wijk nodigt het RIVM wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk, verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen, (gespecialiseerd) verzorgenden, helpenden, of andere zorgprofessionals werkzaam in de wijkverpleging uit om deze vragenlijst in te vullen vóór 16 juli.
 
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het RIVM in afstemming met onder andere V&VN, Actiz, Zorgthuisnl en het Ministerie van VWS.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!