Subsidie Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) wordt in het najaar verlengd!

  • 21 augustus 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Op 3 mei opende VWS een subsidie die specifiek bedoeld is voor de #wijkverpleging. Deze Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) biedt financiering voor activiteiten die kunnen bijdragen aan meer tijd voor zorg, betere zorg en meer werkplezier in de wijkverpleging. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van intercollegiale toetsing en het verbeteren van samenwerking in de wijk. Als wijkverpleegkundige ben je spin in het web én heb je een goed zicht op waar jouw team wel een stootje in de rug kan gebruiken.

Met deze regeling is het mogelijk om jouw organisatie beter voor te bereiden op de toekomst. Tot 30 juni jl. was het mogelijk om een subsidie aanvraag in te dienen. Er is goed gebruik van gemaakt maar het geld is nog niet op! Om die reden komt er in het najaar nog een ronde. We zullen je t.z.t. informeren via nieuwsbrief, LinkedIn groep en website van de V&VN. Kijk hier voor meer info.  

Denk actief mee en toon verpleegkundig leiderschap door binnen je organisatie draagvlak te creëren voor het aanvragen van deze mooie subsidie!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!