Start leertraject ambassadeur wijk- en dementieverpleegkundigen uitgesteld tot oktober 2021

  • 23 oktober 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Onlangs hebben wij u via deze weg geïnformeerd over de start van het 8e leertraject ambassadeur wijk- en dementieverpleegkundige. Dit is een leertraject waarbij (minimaal een aantal) fysieke bijeenkomsten bepalend zijn voor de competentieontwikkeling van de deelnemers en het succes van het leertraject.

Op dit moment heeft de coronapandemie een onvoorspelbaar karakter en kunnen we deze fysieke bijeenkomsten aan het begin van het leertraject niet garanderen. We hebben om die reden - in nauw overleg met de projectleider - besloten om de start van het leertraject uit te stellen tot oktober 2021. De kandidaten die zich aangemeld hebben zijn hierover door de projectleider geïnformeerd. Wanneer hier vragen over zijn, laat het ons gerust weten: A.Wijkverpleging@venvn.nl

Hartelijke groet,

Gerben Jansen, voorzitter vakgroep dementieverpleegkundigen V&VN

Rieke van de Wetering, voorzitter vakgroep wijkverpleegkundigen V&VN

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!

Gerelateerd