Stap jij naar voren als ambassadeur van je beroepsgroep?

  • 30 mei 2023
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen
Microfoon

Wil jij het verschil maken in de veranderende werkelijkheid van de thuiszorg? Wil jij verpleegkundig leiderschap in de praktijk laten zien? Word dan ambassadeur voor de beroepsgroep wijkverpleegkundigen en/of dementieverpleegkundigen! Het V&VN ambassadeurstraject biedt een prachtige kans voor wijkverpleegkundigen en dementieverpleegkundigen om zichzelf te ontwikkelen als professional en als vertegenwoordiger en boegbeeld van ons mooie vak!

In dit leertraject ontwikkel je vaardigheden om namens de beroepsgroep de visie op het vak te verwoorden, belangen te behartigen, te lobbyen en te onderhandelen. Na het traject heb je de vaardigheden om presentaties te geven, deel te nemen aan debatten, de pers te woord te staan, scholingen te verzorgen en in gesprek te gaan met politici en ambtenaren.

Het traject bestaat uit 8 bijeenkomsten van een dag, gesprekken met een eigen coach, een werkbezoek en een terugkomdag. Het traject wordt ondersteund door EnergyDrives®, waarbij je inzicht krijgt in jouw drijfveren.

Ben jij een enthousiaste en gedreven wijkverpleegkundige en/of dementieverpleegkundige die het vak een warm hart toedraagt? Meld je dan aan voor het ambassadeurstraject en draag bij aan het uitdragen van je vak en het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor cliënten en wordt een betekenisvol rolmodel en boegbeeld voor je collega’s

Investeer in jezelf en je vak voor een bedrag van €3.500,- of vraag je werkgever dit in jou te investeren. Meld je aan vóór 2 juni 2023 via info@btsg.nl en stuur je cv/LinkedIn profiel en een korte motivatie mee. Mocht je de deadline van 1 juni niet halen, neem dan even contact op met BTSG via info@btsg.nl of a.wijkverpleging@venvn.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
De selectiegesprekken vinden plaats op 5, 16 en 21 juni in Utrecht en het traject start in het najaar. Uiteraard ontvang je pas een factuur nadat je je selectiegesprek goed hebt afgesloten.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons via info@btsg.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)