SPEAK UP: VERHALEN VAN WIJKVERPLEEGKUNDIGEN EN DEMENTIEVERPLEEGKUNDIGEN

  • 23 oktober 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
Foto Speakup

Onze beroepsgroep is sinds 5 oktober 14 nieuwe ambassadeurs wijkverpleegkundige en één ambassadeur dementie verpleegkundige rijker! Daar zijn we blij mee!
De deelnemers van het leertraject hebben met elkaar een boek geschreven.  #Speak up! is een bundel met persoonlijke verhalen waarin de lezer een inkijkje krijgt in mooie zorgmomenten maar ook momenten waarop zichtbaar wordt dat stelsels in ons zorglandschap schuren. Door deze bevlogen verhalen vol passie laten zij hun stem horen! Deze bundel, deze stem, is een groot  cadeau aan de beroepsgroep, de beroepsvereniging, beleidsmakers, bestuurders, het onderwijs  en andere collega-professionals die werkzaam zijn in de eerste-lijn. Het draagt bij aan onze maatschappelijke opdracht om met elkaar, interdisciplinair, de hoogst haalbare zorg te leveren waarbij de cliënt  echt centraal staat!  Het boekje is een echte aanrader en is hier te lezen. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!