SOW subsidieloket open tot 12 september 2022

  • 23 augustus 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen

Vraag nu je subsidie aan op de 8 thema's die staan beschreven op de website. Hierin kan je doorklikken naar praktijk voorbeelden om inspiratie op te doen voor je eigen aanvraag!
Maar wat kan je er zelf mee als wijkverpleegkundige? Deze infographic geeft je een duwtje in de goede richting voor het doen van een aanvraag die jou verder kan helpen binnen de #wijkverpleging!

Dankzij de SOW is de samenwerking in de wijkverpleging al veel verder dan gehoopt’
 
'De tekorten in de wijkverpleging oplossen door beter samen te werken? Met het online platform Samen in de Wijkzorg bewijst het Arnhemse netwerk van wijkverpleging dat dat kan. Zorgvragen worden via het platform van tevoren aangekondigd. Vervolgens verdelen wijkverpleegkundigen in 12 verschillende teams de vragen efficiënt en doeltreffend. Het veranderingstraject werd mede gerealiseerd dankzij de SOW. 
Lees hier het praktijkverhaal.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)