Scholing "Digitale kaders van het indiceren"

  • 21 augustus 2020
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Omdat de scholing Digitale kaders van het indiceren op 1 september j.l. al erg snel vol zat is besloten om de scholing op 29 september a.s. nogmaals aan te bieden!

Deze scholing wordt t.g.v. de corona-crisis digitaal aangeboden. Voor het indiceren van zorg door een wijkverpleegkundige zijn spelregels afgesproken. In de praktijk blijken deze regels niet altijd eenduidig geïnterpreteerd te worden. Dit leidt tot diversiteit in indicatiestellingen. Hoe weet je nu hoe je het goed doet en of de indicatie gesteld wordt binnen de juiste kaders?
In deze scholing komen alle relevante kaders aan bod: het normenkader, het begrippenkader, het toetsingskader en het kwaliteitskader. We gaan met elkaar aan de slag om scherp te krijgen hoe een goede indicatie tot stand komt, waar je rekening mee moet houden en hoe je professionele autonomie vorm kunt geven.

Wanneer: 29 september 2020 van 9.00-12.00 uur

Waar:  online

Investering: € 79,--

De scholing wordt georganiseerd vanuit de  V&VN-academie Voor meer informatie: Marjolein Zilverentant, marjolein.zilverentant@gmail.com.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!