Scholing "Digitale kaders van het indiceren"

  • 24 september 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

De scholing "Digitale kaders van het indiceren” van 29 september en 29 oktober is vol. Er is een nieuwe scholing gepland op 16 november 2020.

Deze scholing wordt t.g.v. de coronacrisis digitaal aangeboden. Voor het indiceren van zorg door een wijkverpleegkundige zijn spelregels afgesproken. In de praktijk blijken deze regels niet altijd eenduidig geïnterpreteerd te worden. Dit leidt tot diversiteit in indicatiestellingen. Hoe weet je nu hoe je het goed doet en of de indicatie gesteld wordt binnen de juiste kaders?
In deze scholing komen alle relevante kaders aan bod: het normenkader, het begrippenkader, het toetsingskader en het kwaliteitskader. We gaan met elkaar aan de slag om scherp te krijgen hoe een goede indicatie tot stand komt, waar je rekening mee moet houden en hoe je professionele autonomie vorm kunt geven.

Wanneer: 29 september 2020 van 9.00-12.00 uur
Waar: online
Investering: € 79,--
U kunt zich hier aanmelden.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!