Save the date: online congres “Kennis en kunde van indiceren”

  • 25 februari 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
Download Save The Date.V1

V&VN wijkverpleegkundigen organiseert vrijdag 28 mei 2021 van 12.00 tot 17.30 uur een online event met het thema ‘Kennis en kunde van indiceren’.

Voor wie: Van wijkverpleegkundigen tot kinderverpleegkundigen en van beleidsadviseurs tot docenten en studenten: iedereen die zich aangetrokken voelt binnen de wijkverpleging tot het vakbekwaam indiceren.

Doel: Het delen en ophalen van kennis over indicatiestelling binnen de wijkverpleging waardoor indicatiestelling kwalitatief verbetert.

Inhoud: Een thema lezing, een inspirerende spreker en workshops over indicatiestelling. Met onderwerpen als: intercollegiale toetsing, klinisch redeneren, financieringsstromen, verpleegkundige (classificatie)systemen, ACP, gesprekstechnieken en kindzorg.

Locatie: Online verplaats jij je door een virtuele congres-locatie met informatiemarkt en mogelijkheden tot netwerken.

Deelnemen? Schrijf je nu hier in! 

 

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!