Samenwerking tussen beroepskrachten voor mantelzorgondersteuning

  • 25 februari 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

In samenwerking met MantelzorgNL en Ministerie van VWS organiseert Vilans op dinsdag 13 april 2021 van 15.00 – 16.30 uur een eerste landelijke online bijeenkomst organiseren vanuit “In voor Mantelzorg-thuis”. Het is de eerste in een reeks: elke keer een nieuwe combinatie van beroepsgroepen.

De genodigde beroepsgroepen op 13 april a.s. zijn: huisartsen, POH’ers, wijkverpleegkundigen en mantelzorgconsulenten. Bij de desbetreffende landelijke stakeholders toetsen we eerst of deze datum schikt. We willen jou/V&VN podium geven tijdens deze bijeenkomst. Zou jij hierbij online aanwezig kunnen en willen zijn op dinsdag 13 april van 15.00 – 16.30 uur?

Doel van de bijeenkomst is: beroepskrachten inspireren om samen te werken voor goede mantelzorgondersteuning. Geleerde lessen en tips uit te wisselen. Landelijke stakeholders kunnen hun richtlijnen (b.v. jullie concept Mantelzorg om overbelasting te voorkomen of verminderen?) kwaliteitskaders en tools delen met hun beroepsgroepen.  

Het concrete programma wordt nog nader uitgewerkt en zullen we z.s.m. met je delen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!

Gerelateerd