SAMENWERKING IN INDICATIESTELLING!

  • 23 juni 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen

Na het succes van het congres indiceren in 2021 volgt er dankzij jullie enthousiasme en input vanuit de wijkverpleging dit najaar weer een nieuw congres. Mis het niet en schrijf je alvast in! Dit is zonder verplichting. 
Maar het blijft niet bij een middag; we organiseren maar liefst een volledig geaccrediteerde congresreeks van 5 Webinars, waar we samen de verdieping gaan zoeken binnen de indicatiestelling in de aanspraak wijkverpleging. Met onderwerpen zoals; cliëntmotivatie, advance care planning, betrekken cliëntsysteem, samenwerking specialist & generalist en interdisciplinaire samenwerking.
Daarnaast hebben we een groot afsluitend offline-event op vrijdagmiddag 25 november 2022. Met een massale intercollegiale toetsing met Jose van Dorst als inspirational speaker!
Klik hier voor meer informatie. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)