Samenwerken is de sleutel tot succes!

  • 24 augustus 2017
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Beroepsverenigingen waarvan de professionals werkzaam zijn in de jeugdhulp en jeugdbescherming trekken samen op binnen het Programma Professionalisering in Jeugdhulp en Jeugdbescherming (PPJJ) ook de V&VN vakgroep jeugd is hierbij betrokken.

Zij pakken gezamenlijke thema's op zoals bijvoorbeeld de evaluatie van de jeugdwet door de professionals. In de gezamenlijke nieuwsbrief van  deze maand een interview met  jeugdverpleegkundige en lid van de vakgroep Anneke Driessen  Lees hier haar gesprek met jongerenwerker Stephan Beute over samenwerken en het belang van lid zijn van een beroepsvereniging.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!