Samen beslissen in de wijkverpleging

  • 24 september 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Vanaf 6 september is de landelijke campagne gestart over “Samen beslissen”. Dit heeft als doel zorgprofessionals, patiënten en cliënten te stimuleren beter en vaker samen te beslissen. Dit zorgt voor meer tevredenheid want patiënten en cliënten voelen zich geïnformeerd en staan achter hun beslissing. Daarnaast verbetert het de zorg en leidt het tot meer werkplezier voor zorgprofessionals. Deze VIDEO met onder andere Bianca Buurman vat de kernboodschap samen van deze campagne.

Voor de wijkverpleging is er speciaal een sector campagne gestart. Waarvan HIER een voorbeeld te vinden is van het “Samen beslissen”. Je kan ook in de TOOLKIT campagnematerialen bestellen en dit zelfs online op maat maken. En via de online TIPS wordt jij de expert op het gebied van “Samen beslissen”!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!