Rieke van de Wetering, nieuwe voorzitter vakgroep wijkverpleegkundigen

  • 20 november 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
Foto Rieke

Marjolein Zilverentant is ruim twee jaar voorzitter geweest van de vakgroep wijkverpleegkundigen. Na haar vertrek uit de vakgroep hebben Betty Ouwendijk, Olga van der Poel, Froukje van der Honing en Rieke van de Wetering roulerend het voorzitterschap waargenomen.

Na een jaar dragen zij het voorzitterschap van V&VN vakgroep wijkverpleegkundigen nu officieel over aan Rieke van de Wetering. Rieke is wijkverpleegkundige in hart en nieren. Daarnaast is zij docent en gedreven om nieuwe professionals op te leiden. In haar LinkedIn profiel schrijft ze: "Kwaliteit van zorg begint bij het opleiden van vakbekwame professionals die gericht zijn op de individuele behoeften van de zorgvrager".

Marjolein Zilverentant heeft het voorzitterschap met veel enthousiasme en gedrevenheid vervuld. We willen haar daarvoor ook vanaf deze plaats heel hartelijk bedanken. Ook veel dank aan Betty, Olga en Froukje, die Rieke het afgelopen jaar met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben ondersteund.  De Vakgroep Wijkverpleegkundigen is blij met de nieuwe voorzitter en wenst Rieke van de Wetering  veel succes. Betty Ouwendijk, Olga van der Poel en Froukje van der Honing blijven deel uitmaken en betrokken bij het bestuur van V&VN Vakgroep Wijkverpleegkundigen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!