Presentatie boekje "Speak up"

  • 5 oktober 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Zojuist is, via de livestream uitreiking van certificaten aan de nieuwe lichting Ambassadeurs voor de wijkverpleegkundigen en dementieverpleegkundigen, het boekje "Speak up" gepresenteerd, dat  is gemaakt door deze groep Ambassadeurs ( traject 2019/2020). Klik hier voor bladerversie.

De wijkverpleging is een vakgebied binnen de gezondheidszorg dat sterk in beweging is. In de wijk nemen de wijkverpleegkundigen en dementieverpleegkundigen een centrale plaats in. In dit boek nemen zij u mee naar hun wereld. Een wereld van schurende stelsels, waarin het realiseren van goede zorg niet altijd vanzelfsprekend is. Waar verpleegkundigen soms moeten opkomen voor de belangen van hun zorgvragers. "Speak up" is de stem van verpleegkundigen vol persoonlijke verhalen uit de wijk.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!