Oproep deelname meeleesgroep richtlijnontwikkeling

  • 25 november 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

We krijgen regelmatig een aanvraag om deel te nemen aan het ontwikkelen van een richtlijn, of om deel te nemen in een meeleesgroep. De onderwerpen zijn zeer divers. Er wordt altijd een werkgroep gevormd met zeer veel verschillende disciplines. Er zitten mensen in die literatuuronderzoek doen en die de richtlijn professioneel opzetten. Jouw taak als wijkverpleegkundige is om mee te denken en te lezen vanuit jouw kennis en achtergrond als wijkverpleegkundige. Omdat wij een wijkverpleegkundige namens V&VN laten deelnemen is het wel noodzakelijk dat je lid bent van V&VN om te kunnen deelnemen. 

Voor de volgende richtlijnen zoeken we op korte termijn een wijkverpleegkundige. Heb je interesse laat dat dan weten via wijk.mgz@venvn.nl. Ook als het je leuk lijkt om wel een keer deel te nemen maar deze onderwerpen je wat minder aanspreken, laat het ons weten. Regelmatig komen er oproepen en deze kunnen we dan doorsturen. 

Er wordt nu een deelnemer gezocht voor 'kwaliteitsinstrument over mondzorg bij cliënten in de langdurige zorg'. En ook iemand voor deelname aan 'richtlijn verzorgen Centraal Veneuze Katheter in de wijk', en iemand voor de 'richtlijn ontwikkeling voor psychosociale ondersteuning zorgprofessional'.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!