Ontwikkeling materiaal ter ondersteuning van je werk

 • 20 november 2020
 • Nieuwsbericht
 • M&G Wijkverpleegkundigen

Eerder werden er door V&VN een paar filmpjes gemaakt over bij het gebruik van een chirurgisch mondneusmasker type IIR. Heb jij ook behoefte aan de ontwikkeling van specifiek materiaal ter ondersteuning van je werk, bijv. voor je werk op een cohortafdeling?

 1. Heb jij in je werk direct te maken met cohortverpleging/verzorging? (in welke sector ben je werkzaam)
  2. Heb jij of je collega’s behoefte aan informatie over:
 2. 1. het opzetten van een cohortafdeling?
  2. 2. de praktische uitvoering zoals de benodigde materialen, het aan- en uittrekken van PBM, het betreden en verlaten van de cohort afdelingen, het werken op een cohort afdeling, etc?
  2. 3. Anders, namelijk:
  3. Tegen welke vragen loop je aan bij heb opzetten of uitvoeren van zorg op een cohortafdeling (noem hierbij een aantal onderdelen)?
  4. Op welke wijze zou je informatie hierover willen ontvangen van je beroepsvereniging: via instructievideo’s, via handreiking, een webinar, anders namelijk …….
  5. Zijn er inzichten die jij graag met jouw collega’s zou willen delen? Wat zou elke verzorgende of verpleegkundige – als het gaat om cohort afdelingen – moeten weten/van jou kunnen leren?

Stuur de antwoorden op je vragen naar Kirsten Beentjes k.janssen-beentjes@venvn.nl en ontdek wat V&VN voor jou/jullie kan betekenen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!