Onderzoek voor wijkverpleegkundigen

  • 21 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Een personeelstekort dreigt te ontstaan in de wijkverpleging. Om meer mensen te trekken én te behouden kan een traineeship een oplossing zijn. Zo’n traineeship moet helpen om meer (wijk)verpleegkundigen te trekken én te behouden.  Ben jij een startende (wijk)verpleegkundige en wil jij hier een bijdragen aan leveren door jouw ideeën en ervaringen te delen? Neem dan deel aan een gesprek!

In gesprek

Doel van de gesprekken is de behoefte aan en haalbaarheid van een traineeship in kaart te brengen.  Hoe moet een traineeship er in grote lijnen uitzien? Wat heeft een startend (wijk)verpleegkundige nodig om goed in zijn/haar rol te komen?

De gesprekken worden in groepsverband georganiseerd met 4 of 5 (wijk)verpleegkundigen per gesprek. Ben jij de afgelopen drie jaar gestart als (wijk)verpleegkundige en wil je je ervaringen met ons delen? We komen graag met jou in contact. Je kunt ook met een aantal collega’s deelnemen aan een gesprek. De gesprekken duren maximaal 1,5 uur en vinden digitaal plaats in december en januari.

Deelname aan het onderzoek

Voor meer info en aanmelden kun je mailen naar Ilse Kalisvaart: ilse.kalisvaart@significant.nl  Bij aanmelden voor een gesprek wordt vooraf meer info toegestuurd.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!