Onderzoek toekomst kwaliteitskaders

  • 23 april 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Vanuit de Stuurgroepen Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg en Kwaliteitskader Wijkverpleging is opdracht gegeven om een verkenning uit te voeren naar de toekomst van beide kwaliteitskaders. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Significant.

De bedoeling is dat verzorgenden én verpleegkundigen door middel van focusgroepen bevraagd worden naar hun visie op de toekomst van beide kwaliteitskaders en hoe zij zoiets voor zich zien. Dit onderzoek zou al vorig jaar plaats vinden, maar is door corona uitgesteld.

Voor de focusgroep voor de wijkverpleging is V&VN is op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen die willen mee doen aan de focusgroepen. Aanmelden kan tot 3 mei a.s. via c.harder@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!