NWG zoekt wijkverpleegkundigen die mee willen doen aan test "Assessment vakbekwaam indiceren"

  • 28 mei 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Zoals bekend is er veel praktijk variatie ten aanzien van zorgplannen en indicaties binnen de wijkverpleging. Daarom hebben wij vanuit het NWG een "assessment vakbekwaam indiceren" ontwikkeld. Het doel van het assessment is wijkverpleegkundigen op een leuke manier inzicht geven in hoe kundig je bent in het indiceren zodat je weet wat er nog te leren en te ontwikkelen valt. 

Het Assessment is klaar om te testen en wij zijn op zoek naar wijkverpleegkundigen die mee willen doen aan de test. Zodat we hiervan kunnen leren en het assessment kunnen door ontwikkelen. Het assessment bestaat uit drie keer een online afspraak met twee wijkverpleegkundigen van het NWG in een periode van 8 weken. De totale tijdsinvestering bedraagt ongeveer 3:30 uur. Kijk hier voor meer achtergrondinformatie. 

We testen in juni 2021 en hebben 50 wijkverpleegkundigen nodig. Stuur bij interesse of wens voor meer informatie een mail naar nwgzorg@gmail.com en dan nemen we contact met je op!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!