Landelijke campagne De Mond Niet Vergeten!

  • 27 oktober 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
De Mond Niet Vergeten

Op 12 okt a.s. start 'De Mond Niet Vergeten!' met een landelijke publiekscampagne die gericht is op ouderen en hun mantelzorgers. In de campagne vragen we aandacht voor goede mondverzorging bij ouderen.

Ouderen kunnen te maken hebben of krijgen met diverse problemen in de mond. In deze campagne willen we mantelzorgers en ouderen informeren en tot actie aanzetten. De stichting De Mond Niet Vergeten werkt al enkele jaren aan de bewustwording van goede mondzorg met name bij ouderen/kwetsbaren in de thuissituatie. O.a. tandartsen, mondhygiënisten zijn betrokken bij deze stichting. Ook V&VN is een tijdlang aangehaakt geweest. O.a. is een screenings-verwijsinstrument aan de Toolbox indicatieproces wijkverpleging toegevoegd. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!