Korte update over de regiobijeenkomsten Wet Zorg en dwang (Wzd)

  • 20 maart 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
Sleutel In Deur

Vlak voordat V&VN alle bijeenkomsten moest annuleren in verband met de Corona-crisis, heeft de eerste regionale bijeenkomst Wet zorg en dwang voor de zorg thuis plaatsgevonden. In deze bijeenkomst heeft Andrea Steger een presentatie gehouden en deelden ruim 20 verzorgenden, verpleegkundigen en casemanagers dementie kennis en ervaringen over de Wzd. Ook werd een casus van een van de deelnemers met elkaar besproken. Het was een boeiende en leerzame middag! Zodra het weer mogelijk is, gaat V&VN verder met het geven van informatie over de Wzd via regionale bijeenkomsten in het land. Via de nieuwsbrief van M&G houden we je hierover op de hoogte.

Het is een intensieve tijd, maar mocht je gelegenheid hebben om je te verdiepen in de Wet zorg en dwang, tref je hieronder een paar tips aan:

Vragen of zorgen over de Wet zorg en dwang?
Heb je in de komende tijd vragen over deze wet? Of loop je tegen problemen aan? Mail naar wetzorgendwang@venvn.nl. Je vraag wordt per mail beantwoord of er wordt een belafspraak gemaakt.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!