Interessante websites

  • 27 mei 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

Tip van de vakgroep:

Ken jij de websites https://kundig.nl/ en www.wijkzorgacademie.nl al? Snuffel eens rond, want er staan boordevol interessante weetjes, hulpmiddelen, meetinstrumenten en nog veel meer in voor wijkverpleegkundigen die zich willen verdiepen in hun vak.

Ook de website van de Nederlandse Diabetes Federatie is de moeite waard! Het geeft veel inzichten en handvatten voor professionals in de eerste lijn om diabetes type 2 in een vroeg stadium te herkennen. Lees onder andere over de Diabetes Risicotest. De wijkverpleegkundige heeft bij uitstek een signalerende  en verbindende functie in de eerste lijn. De website biedt tools en inzichten om diabetes type 2 al in een vroeg stadium te herkennen en op te sporen in de eerste lijn.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.