Installatie Lector Minke Nieuwboer

  • 26 april 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen
Minke Nieuwboer

Naar een toekomstgerichte wijkverpleging

De wijkverpleegkundige speelt een cruciale rol in de toenemende vraag naar zorg in de thuissituatie. Wat zijn haar -toekomstige- rollen en taken? Lector Minke Nieuwboer schetste in haar intreerede op 31 maart de beroepsontwikkeling. Hoe kan het Lectoraat Wijkverpleging hier een 'boost' aan geven?

"Ik reis al 4 decennia mee met de wijkverpleging,'' zei lector Minke Nieuwboer aan het begin van haar intreerede, getiteld Back to the future. "Hoe mooi is het om uit die verschillende periodes de goede lessen mee te nemen en om ze voor een toekomstbestendige wijkverpleging te gebruiken. Hiermee geef ik richting aan de opdracht van ons Lectoraat Wijkverpleging voor de komende jaren."  Lees verder >>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!