Gezocht:

  • 21 januari 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

(#wijk)#verpleegkundigen en #verzorgenden in de #wijk die mee willen denken en praten over het werken met #uitkomsten in de #wijkverpleging.

We starten binnenkort een onderzoek naar welke behoefte verpleegkundigen en verzorgenden hebben rondom het werken met uitkomsten: wat is er nodig om het meten en leren van uitkomsten in de wijkverpleging mogelijk te maken? Welke informatie wordt geregistreerd en hoe kunnen we daar van leren en ontwikkelen in de wijk?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd middels een eenmalig online focusgroep en zal plaats vinden in de eerste twee weken van maart 2021. Graag willen we je uitnodigen voor deelname aan dit onderzoek, we zijn ontzettend benieuwd naar jouw inzichten!

Interesse om deel te nemen of vragen over het onderzoek? Laat het mij weten door een mail te sturen naar jessica.veldhuizen@hu.nl!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!