Congres V&VN Wijkverpleegkundigen op 20 november a.s.

  • 2 oktober 2023
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen
Oranje stoelen - conferentie

Op maandagmiddag 20 november a.s. organiseert V&VN Wijkverpleegkundigen in samenwerking met zorgverzekeraar CZ een gratis congres in het Willem II stadion in Tilburg. Dit congres is ook toegankelijk voor niet-leden van V&VN (Wijkverpleegkundigen).

Verschillende sprekers praten je bij over ontwikkelingen op het gebied van thuiszorgtechnologie, bestuurlijke afspraken rondom PGB en over waar zorgverzekeraars op letten als je een cliënt indiceert. Maar deelnemers worden ook uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over praktijkvariatie en over eventuele verbeterpunten die je ziet in relatie tot je werk.

Accreditatie
Voor dit congres zijn 4 accreditatiepunten aangevraagd voor het kwaliteitsregister V&V en deskundigheidsgebied wijkverpleegkundigen.

Nieuwsgierig of wil je je meteen inschrijven? Ga dan naar de congreswebsite.

Naar de congreswebsite

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)