Congres indiceren: Centrale massale IT op 31 oktober a.s.

  • 29 augustus 2023
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen
Indiceren Wijk

In navolging van de succesvolle massale intercollegiale toetsing (IT) in het najaar van 2022 volgt er ook dit jaar een congres over indiceren met een centrale massale IT. De toetsing zal plaatsvinden bij V&VN in Utrecht op dinsdag 31 oktober. Hierbij leer je meer over het intercollegiaal toetsen (IT) in relatie tot de indicatiestelling binnen de aanspraak wijkverpleging. 

Accreditatie
Het programma is goed voor 4 accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister V&V en ook voor het deskundigheidsgebied Wijkverpleegkunde. 

Voor wie?
De centrale massale IT is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Leden van de afdeling V&VN Wijkverpleegkundigen betalen € 0,-. Ben je lid van V&VN maar niet van de afdeling Wijkverpleegkundigen? Dan betaal je € 10,-. Niet-leden betalen € 15,-.

Mis het niet en meld je aan!

Ja ik meld me aan!
Bigqrcode 526719 247

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)