Ambassadeurstraject voor de Wijk- en Dementieverpleegkundigen

  • 26 juni 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen

De afgelopen maanden stonden helemaal in het teken van de corona-crisis. Zo ook het ambassadeurstraject voor de Wijk- en Dementieverpleegkundigen. De dag nadat de ambassadeurs in opleiding een bezoek hadden gebracht aan het Binnenhof en de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving ging Nederland in een intellectuele lock-down. Gelukkig was er veel innovatief vermogen in de groep. Het traject heeft een blended onderwijsvorm door de bijeenkomsten in deze periode online aan te bieden. De diplomering is uitgesteld tot na de zomer. Alle ambassadeurs zullen dan uit handen van Marian Kaljouw hun diploma in ontvangt nemen.

De voorbereidingen voor de start van traject 8 zijn in volle gang. Medio september is er een voorlichtingsavond. Heb je interesse? Houd de nieuwsbrief in de gaten of stuur een berichtje naar mgz@venvn.nl Dan houden wij je ook persoonlijk op de hoogte.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.