Afdeling Wijkverpleegkundigen van start per 1 januari 2022

  • 23 december 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Wijkverpleegkundigen
Afbeelding1

Het is officieel: met ingang van 1 januari 2022 hebben de wijkverpleegkundigen een eigen afdeling binnen V&VN. Met elkaar slaan wij de handen ineen om verder te bouwen aan een betere positionering, profilering en professionalisering van onze beroepsgroep in het zorglandschap! We hebben elkaar nodig om een krachtig geluid uit te dragen zodat er meer mét ons en minder óver ons gesproken word.

Lid worden?

De nieuwe afdeling wijkverpleegkundigen is het resultaat van een fusie tussen het Nederlands Wijkverpleegkundig Genootschap (NWG) en de vakgroep Wijkverpleegkundigen uit de V&VN-afdeling Maatschappij en Gezondheid. Leden die van ‘M&G’ willen verhuizen naar de nieuwe afdeling, kunnen zich hier tot 1 maart melden om zich kosteloos over te laten schrijven naar de nieuwe afdeling wijkverpleegkundigen

Wijkverpleegkundigen die tot op heden slechts basis-lid  zijn van V&VN, maar zin hebben om mee te doen, kunnen hier een afdelingslidmaatschap toevoegen: Aanmelden · Mijn V&VN (venvn.nl). De meerkosten bedragen 40,50 euro per jaar.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!