Actieplan zeggenschap

  • 10 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wijkverpleegkundigen
MV181204 Venvn T0I6869 1200X800

Ga jij zeggenschap pakken in de wijk? Dit kan met steun vanuit het actieplan zeggenschap. Dit actieplan komt voort uit de motie Ellemeet voor meer zeggenschap van de professionals in de zorg. Het is een zorg breed actieplan met ook aandacht voor de wijkverpleging binnen de sector VVT. Het zou mooi zijn om leiderschap vanuit de wijk te tonen om te komen tot meer zeggenschap in de wijk. Hierdoor positioneer je je sterker als wijkverpleegkundige in je organisatie en je wijk. Wil je hierover nog meer informatie dan kan je je nog aanmelden voor een dialoogbijeenkomst: https://actieplanzeggenschap.nl/bijeenkomsten/
Via de website van het actieplan zeggenschap is ook verder te lezen hoe men de zeggenschap op regionaal niveau met subsidies een boost wil geven. Dus klik gerust ook verder op https://actieplanzeggenschap.nl/ voor meer informatie. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!

Gerelateerd