Binnen de expertkring bekostiging van de wijkverpleging komen alle facetten rondom bekostiging aan bod die de deelnemers bezig houdt, er worden ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld.

Belangrijkste item is natuurlijk de nieuwe bekostiging van de wijkverpleging die er aan komt. Dit treft alle wijkverpleegkundige de komende tijd. Met het motto liever met ons dan over ons zetten we on hier actief voor in.

Bekostiging van de wijkverpleging:

De bekostiging van de wijkverpleging op basis van de cliëntprofielen komt eraan, liever met ons dan over ons zijn we hier actief in bezig. Afgelopen jaar is er zo een Webinar georganiseerd met de 6 Pilot organisaties die de Pilot doen met de bekostiging doen met deze cliëntprofielen. Hierin werden ervaringen uitgewisseld, een probleem waar ze bijvoorbeeld mee te maken kregen is de ICT die nog niet voorbereid is op deze nieuwe ontwikkeling. De NzA is nauw betrokken en wilde een Webinar organiseren begin december, vanwege Covid is dit verplaatst naar dit voorjaar. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)