In een expertkring kom je met een groep wijkverpleegkundigen van verschillende zorgaanbieders 4 tot 6 maal per jaar (online) bij elkaar rondom een van bovenstaande thema’s. De thema’s zijn gebaseerd op het expertisegebied wijkverpleegkundigen. Je leert met en van elkaar, kunt agendapunten inbrengen en met elkaar vaststellen of en welke onderwerpen aandacht verdienen aan de regionale en landelijke beleidstafels.

Enthousiast geworden? Meld je aan via een mail naar wijkverpleegkundigen@venvn.nl! De enige eis is dat je, naast je lidmaatschap van V&VN, aanvullend lid bent van de afdeling Wijkverpleegkundigen. Je hoeft daarvoor dus niet ingeschreven te staan in het Kwaliteitsregister V&V bij het deskundigheidsgebied Wijkverpleegkunde.

Heb je toch nog vragen? Stuur een bericht naar wijkverpleegkundigen@venvn.nl en we nemen graag contact met je op.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)