Magazine

De redactie van het Vrouw & Kind magazine is op zoek naar jou!

Ben jij werkzaam binnen het werkveld Vrouw & Kind? Heb je affiniteit met het vakgebied en een goed netwerk? Ben je enthousiast en nieuwgierig? Goed schrijven is geen pre, leuke ideeën hebben wel. De redactie wordt ondersteund door een externe eindredacteur

Kom jij de redactie versterken? Voor meer informatie stuur je een mail naar Suzan s.jurriens@venvn.nl 

Toetsenbord (1)

Vrouw & Kind magazine

Vanaf 2023 zal het magazine een nieuwe uitstraling krijgen en is de naam veranderd in Vrouw & Kind magazine. 

Vier keer per jaar valt het magazine voor onze leden op de mat. Je leest er actuele onderwerpen op het gebied van voorplanting, obstetrie, neonatologie, kinderverpleegkunde en gynaecologie. Een inspirerend en vakinhoudelijk magazine met ook aandacht voor onze leden.

Behalve bij de leden versturen we het magazine ook naar een aantal relaties zoals scholen, beroepsverenigingen en iedereen die een bijdrage heeft geleverd. 

Meedenken?
Heb je ideeën over een onderwerp waarover we iets kunnen schrijven of wil je zelf iets bijdragen? Mail dan naar s.jurriens@venvn.nl 

De redactie
Lianne de Jong - Spriensma
Sharon Ratsma - Wesselius
Mirte van der Veen 
Suzan Jurriëns (bestuurslid)

Extern eindredacteur: Mark van Seggelen (journalist-tekstschrijver)
Extern vormgever: Maura van Wermeskerken (grafisch ontwerper) 

Niet ontvangen?
Zijn je gegevens veranderd of heb je het magazine niet ontvangen? Pas dan je gegevens aan in Mijn V&VN of stuur een mail naar info@venvn.nl en we zoeken het voor je uit!

Adverteren
V&VN biedt mogelijkheden aan tot adverteren in het VOG Magazine of in de nieuwsbrief. Neem hiervoor contact op met Jan Kooning, advertentiesvog@gmail.com

Het is ook mogelijk om hét verenigingstijdschrift van V&VN Magazine te adverteren. Meer weten? Ga direct naar de tariefkaart voor advertenties. Neem voor meer informatie contact op met Cross Media Nederland via T (010) 742 10 20. 

Als het magazine op de mat valt heb ik altijd veel zin om het te lezen!

Schrijfwijzer

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!