Van uitstel komt zeker geen afstel. We vieren dat onze beroepsvereniging 25 jaar bestaat met twee digitale symposia op 22 april 2021. Het Jubileumsymposium is geheel online en heeft als thema vitaliteit.

Het symposium bestaat uit een dagprogramma met mooie obstetrieonderwerpen en een avondprogramma voor de voortplanting en gynaecologie. Natuurlijk zijn er ook onderwerpen die voor al onze vakgebieden interessant zijn zoals kindergynaecologie en morbide obesitas, tips in de zwangerschap, bevalling en daarna. Tussen 15.30 en 17.00 uur ontmoeten we elkaar in een plenaire sessie. De aftrap wordt gegeven door voorzitter Tessa Möring en Carolien van Mierlo. Carolien was als bestuurslid betrokken bij de oprichting van de VOG. Ze blikken samen terug én vooruit.

Voor het gehele programma hebben we een gereduceerde prijs. Het is een hele dag, maar je hebt wel tijd om tussendoor koffie te drinken, kinderen te voeden, eten te koken of een wandelingetje te maken. Zeg het voort! Het zou natuurlijk geweldig zijn als alle collega’s ook op de hoogte zijn van dit aantrekkelijke programma. 

Meld je aan
Programma Jubileumsymposium VOG 25 Jaar [42510] 2

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!